Design. Analyze. Optimize.

Ramentor lyhyesti

Ramentor on vuonna 2006 perustettu yksityinen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Kotipaikkamme on Tampere ja juuremme ulottuvat myös Nokialle.

Kehitämme ja sovellamme ohjelmistotuotteita käytettävyyden, luotettavuuden ja kunnossapidon (RAM) suunnitteluun sekä riskien hallintaan. Tuotteemme syntyvät yhdistämällä asiakkaiden tarpeet, uusi tutkimustieto ja alan paras kokemus sekä luotettava teknologia. Tarjoamme myös tuotteisiin ja menetelmiin liittyvää koulutusta ja konsultointia.

Ramentorin tavoite on olla paras käyttövarmuuden suunnittelun menetelmien ja työkalujen asiantuntija ja kumppani asiakkailleeen.

Asiakkaamme ovat alansa johtavia teknologiateollisuuden yrityksiä, sekä pieniä paikallisia että suuria kansainvälisiä, joita yhdistää tavoite suunnitella ja hallita määrätietoisesti käyttövarmuutta asiakastyytyväisyyden, tehokkuuden, kustannussäästöjen ja kilpailuedun saavuttamiseksi.

Kumppanimme ovat Tampereen teknillinen yliopisto tutkimus- ja kehitystyössä sekä laaja joukko asiakkaita mm. CERN, Caverion, Efora ja Pöyry käytännön sovellusten kehitysprojekteissa. Etsimme jatkuvasti ja avoimesti kumppaneita kaikille liiketoiminnan osa-alueille.

Ramentorin toimitusjohtaja on Timo Lehtinen. Hallituksen puheenjohtajana toimii Ali Saadetdin. Hallituksen jäsenillä on yhteensä yli 200 vuotta kokemusta teollisuudesta, kunnossapidosta, tutkimus-ja kehitystyöstä ja ohjelmistoliiketoiminnasta.

Ramentorin omistajat ovat kaikki yrityksen työntekijöitä tai hallituksen jäseniä.

Ramentorin suunnittelijoilla ja asiantuntijoilla, RAM-tiimillä, on diplomi-insinöörin koulutus ohjelmistotekniikasta, sovelletusta matematiikasta, säätö- ja automaatio- ja konetekniikasta sekä yhteensä jo yli 50 vuotta kokemusta käyttövarmuuden suunnittelusta ja sen menetelmien- ja työkalujen monipuolisesta soveltamisesta teollisuudessa.

Luotettavuus, Käytettävyys, Huollettavuus - Ramentor.com